Cui îi e frica de 666 ? Dar de 777 ?

Start a new registration period yoga classes. FOR THIS, IF YOU WANT, SEND MAIL TO THE NAME AND NO adanima@gmail.com. DV. TELEPHONE AND THE WORDS "FOR YOGA COURSE REGISTRATION". Information can be found HERE. ...................................................................................................................................................................................................................... To always receive mail items and announcements of events you can subscribe to newsletter sending us an email to contact adanima@gmail.com mentioning "pentru newsletter" and, eventual, name and phone number. Materials published here are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to adanima@gmail.com with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

barcode666
Chiar asatrebuie sa ne fie frica de numarul 666 ?

Nici vorba .

E un numar. Dincolo de el si semnificatia sa sunt insa oamenii. La ei trebuie sa tinem seama. Numarul in sine nu constituie o problemadaca e singurfara constiintele care sa adore si sa accepte semnificatia sa si abia atunci el poate deveni ceva de care sa ne ferim sau sa evitam.

Care este semnificatia numarului 666?

Well, cel mai probabil ca el se refera la absenta nivelului al saptelea din cele trei planuri principale ale manifestarii sau lumi:

- lumea fizica

- lumea astrala

- lumea cauzala,

stiut fiind ca exista 7 nivele de manifestare vibratorie a trairilor unei fiinte, corespunzatoare celor 7 centrii principali de forta sau Chackra-uri.

That, absenta nivelului spiritual, nivelul ce permite contactul direct cu scanteia divina din fiecare om, zona sau etapa care este despre Dumnezeu sau despre Dumnezeu si noi.

For example, al 7-lea centru principal de forta la nivelul fiintei umane este Shahasrara, dar nu numai despre Shahasrara este vorba, ci despre orice fel de raportare la nivelul 7 , in directia si catre Dumnezeu.

Well, si de ce atata valva despre acest numar?

Asa cum am mai sugerat, un numar, o idee sau un simbol nu inseamna nimic in absenta omului care sa se raporteze la el si sa rezoneze apoi cu forte corespunzatoare simbolului respectiv. Si chiar si atunci omul respectiv trebuie sa aiba o anumita abilitate pentru a obtine o rezonanta intensa si precisa, in acord cu aspectul sugerat.

Acest numar fatidic a fost mentionat in evanghelii , in apocalipsa si am fost avertizati ca semnul Fiarei va fi numarul 666. Nu numarul este problema ciFiara”.

So, desi acest numar este incarcat cu semnificatiile acesti prevestiri teribile, organizatii mai mult sau mai putin oculte, oameni mai mult sau mai putinpubliciafiseaza in mod ostentativ fascinatia pentru semnificatia acestui numar, dand dovada de un curaj sfidator.

Este de fapt uimitor ca se petrece asa, tinand cont ca prevestirile din Apocalipsa sunt fara echivoc, dar in cazul lor, prezenta numarului 666 indica faptul ca este vorba de o tendinta sau chiar o manifestare demoniaca sau satanica pe care ei doresc sa o sublinieze sau sa o afiseze incluzand acest numar, sub o forma sau alta. In this case, numarul ne afecteaza pe noi foarte putin, dar cei aflati in spatele unor astfel de manifestari ne pot afecta mult mai mult.
Un exemplu sunt codurile de bare.

Pentru a putea fi citite, ele cuprind in componenta lor, commonly, trei perechi de bare fata de grosimea carora sunt comparate automat grosimile celoralalte bare. Este o sui generis metrica a codului respectiv.

Pentru aceasta puteau fi alese un grup de bare corespunzatoare oricarei cifre de la 0 the 9, dar autoritatile respective au ales cifra 6 si au pastrat-o permanent, in ciuda protestelor multor organizatii crestine, care protestau cu naivitate nu impotriva intentiilor ce se ghiceau in spatele organizatiilor respective, ci impotriva numarului 666 a carui prezenta era astfel codificata in aproape orice cod de bare.

Este un aspect marcat de anumita curiozitate: ce s-ar intampla daca s-ar modifica pur si simplu metrica codurilor de bare, pastrandu-si insa intentiile ascunse legate de crearea unui sistem globalizat de identificare a oamenilor. Oare organizatiile naive ce protestau impotriva numarului si nu impotriva semnificatiei si intentiilororganizatorilorse vor potoli, renuntand la lupta?

Standing high part, in diferite aplicatii domestice, tehnologia codurilor de bare este cu adevarat exceptional de utila (in magazine, in depozite, bilioteci, oriunde este necesara evidenta rapida a miscarii unui mare numar de obiecte) si acest lucru este valabil, indiferent daca metrica codului se bazeaza pe 666 sau pe alt numar. Acesta este un exemplu care ne aduce aminte ca un cutit poate fi folosit la taiat paine sau la injunghiat oameni si nu cutitul este de vina pentru o utilizare sau alta ci omul care il foloseste ca instrument. NU are nici un rost sa invinuim cutitul.

Sa nu uitam ca simbolurile si chiar rugaciunile nu au efect daca omul doreste si intretine rezonante puternice cu altceva.

Sa ne amintim cum in evul mediu erau arsi de vii pe rug oameni de catreSfanta Inchizitiein numele lui IIsus, eventual cu “Our Father” si ‘Crezulmurmurate. Fapta lor era de domeniul satanicului, dar o faceau, chipurile , in numele lui Dumnzeu.

Sau sa ne amintim de dictonulsa faci ce zice popa, nu ce face popa”, fiindca de multe ori preotul nu onora haina si investitura ce i-a fost acordatain ciuda prezentei din abundenta a simbolurilor benefice in viata sa.

Retine-ti !

Asa cum frumusetea si chiar si uratenia exista doar in ochii privitorului, tot asa si simbolurile sunt eficiente doar pentru cel sau cea care lucreaza cu ele cautand intrarea in rezonanta cu semnificatia lor oculta.

Deci nu va feriti neaparat de 666.

Dar aveti grija la cei care il adora si la intentiile sau faptele lor..

P.S. Iar, pentru dumneavoastra, e bine sa acordati atentie simbolurilor benefice (ex. crucea, steaua lui David si altele), deoarece simpla lor prezenta in viata dumneavoastra nu este suficienta pentru a va face sfinti…. este necesar sa obtineti rezonanta cu semnificatia simbolului. Daca doriti sa stiti mai mult, va asteptam la cursurile Academiei Esoterice Ad Anima.

Leonard Radutz

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video Presentation

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... AdAnima Academic Society Transformation and Knowledge of Self is a member of the Yoga Federation of Romania. fyr-logo1 index Adanima Academic Society organizes conferences on various topics esoteric regular courses yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Registrations, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 or email adanima@gmail.com.

People from other towns can participate in online conferences (http://www.justin.tv/adanima).

Follow this Abheda online yoga classes. Watch live video from adanima on Justin.tv ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011