O romanca a descoperit Elixirul Tineretii!

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru adulti. După 21 martie 2015 începem din nou înscrierile la cursurile yoga la incepatori, pana pe 30 iunie. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact adanima@gmail.com cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to adanima@gmail.com with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

simonaO tanara oradeanca, in varsta de 32 de ani, Simona Bisboaca, a uimit savantii de la Salonul International de Inventica de la Varsovia din noiembrie 2012, care a marcat  si implinirea a 100 de ani de la acordarea premiului Nobel pentru chimie, Mariei Sklodowska Curie, unde a castigat medaliile de aur si argint pentru doua produse originale: o,,bomba “de antioxidanti si propolis dizolvat in apa fara acool.

Tanara inventatoare a uimit cu produsele sale, elita cercetatorilor. Pentru produsul desemnat „cel mai puternic antioxidant” denumit „Antioxi Vita” ea a fost medaliata cu aur si i s-a acordat un premiu special din partea Asociatiei Inventatorilor din Coreea de Sud. Cel de-al doilea produs prezentat a fost cel intitulat,,Propolis dizolvat in apa” si i-a adus medalia de argint si un premiu special oferit de Asociatia Asiatica pentru Invetii si Creativitate.

Simona Bisboaca este doctorand si a absolvit Facultatea de Tehnologie si Prelucrare a Produselor Alimentare din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj Napoca in anul 2003.  Inca din timpul facultatii Simona a fost preocupata de cercetare, incercand sa realizeze un produs antioxidant pe baza de samburi, pielite si rahis de struguri atent selectionati.

grapes7476Ea a lucrat pe cont propriu timp de 8 ani, pana a gasit metoda de a extrage si stabliza antioxidantii din struguri intr-o cantitate extrem de mare:,,Un flacon de 100 ml are principii active in echivalentul a 80 de litri de vin Cabernet Sauvignon, despre care se stie ca are cel mai mare continut de antioxidanti”, este vorba despre produsul premiat  cu medalia de aur,, Antioxi Vita”!

Intrebata daca  ,,Antioxi Vita” este un elixir al tineretii fara batranete, oradeanca s-a abtinut sa-si laude produsul, dar a recunoscut ca acesta are proprietati deosebite care reduc imbatranirea celulara.

,,Produsul te ajuta sa imbatranesti incet , frumos si sanatos”, a spus cercetatoarea, printre cei mai in varsta consumatori  ai lui, numaradu-se si o persoana in varsta de 89 de ani care consuma 5 ml pe zi.
Pentru adulti si tineri, doza recomandata este de 2 ml pe zi.

Cel de-al doilea produs care a obtinut medalia de argint la Varsovia, ,,Propolisul dizolvat in apa” este deosebit prin faptul ca nu contine alcool, putand fi folosit chiar si de catre copii.

Ambele inventii au fost brevetate si se gasesc in magazinele naturiste si farmaciile din toata tara.
Chiar daca  inventatoarea romanca a starnit interesul  multor cercetatori din intreaga lume, Siimona nu se gandeste sa plece din tara. Ea spune ca este mandra de faptul ca este romanca, si ca invetiile sale poarta insemnul ,,produs romanesc”.

 

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul adanima@gmail.com.

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011
trafic website